Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sara Van de Vel trekt naar Solid Endurance
Duathlon

Sara Van de Vel trekt naar Solid Endurance

Sara Van De Vel

Terwijl de geruchtenmolen van de transfers 2014-2015 blijft draaien, mogen we van Peter Croes alvast één publiek geheim wereldkondig maken. Zijn nieuwe Solid Endurance team wist namelijk niemand minder dan Sara Van de Vel te strikken. De Antwerpse verlaat Atriac en vervoegt Peter Croes en Koen Deweerdt. De twee trainers richtten vorig jaar Solid Endurance als trainingsbureau op, maar zetten in 2015 de stap naar een volwaardige club. De komende weken komen de twee overigens nog met groot nieuws.

Met Sara Van de Vel hebben ze alvast een raspaardje te pakken. Sara maakte in 2014 definitief de overstap van de atletiek naar de duursporten en dat leverde haar meteen een aantal mooie overwinningen en podiumplaatsen op, onder andere zilver achter Olympisch kampioene Nicola Spiring in Sankt-Moritz.

Ook Thijs Blondeel, in 2014 al getraind door Peter Croes, komt de Solid Endurance rangen versterken. Hij komt over van 3TK, net zoals Kjell Devloo-Casier.

Foto: Katrien Decru