Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Swannet en Vitova naar Zamaro-Triper4mance Team
Nieuws

Swannet en Vitova naar Zamaro-Triper4mance Team

Zamaro TriPer4mance

In de gloednieuwe Wilier Concept Store in Pulderbos werd het Zamaro-Triperf4mance Team voor 2015 voorgesteld. Het team biedt voor het tweede jaar op rij een volledige omkadering voor de talentvolle jongeren van KTT, maar breidt ook gevoelig uit voor 2015. Zamaro Triper4mance slaagde erin om twee toptalentjes te strikken: broer en zus Frederik en Laura Swannet komen over van GETC.

Laura heeft dit seizoen al haar wedstrijden gewonnen en pakte titels in het triatlon en duatlon bij de Jeugd B. Volgend jaar wordt ze eerstejaars Jeugd A en zal ze zich moeten aanpassen aan de nieuwe categorie. Oudere broer Frederik pakte als junior een paar keer verschroeiend hard uit in 2014, maar hij staat ook voor een serieuze aanpassing als eerstejaarsbelofte.

Een opvallende nieuwkomer is de Tsjechisch-Wuustwezelse Linda Vitova, die de overstap maakt van het 185-Sportoase Omnium Team van Marc Herremans. Samen met vaste waarden Simon Folens, Jarne Verhaegen, Arno Nackaerts, Arne Olieslaegers, Tom Suetens, Yorben Verboven en Jessica Verlinden heeft Zamaro-Triper4mance een sterk team waarmee ze duidelijk op de toekomst mikken.