Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kenneth out, Erik-Simon in bij CSG
Nieuws

Kenneth out, Erik-Simon in bij CSG

Erik-Simon Strijk Estland

Club Shifting Gears zal er in 2015 heel anders uit gaan zien. Nadat eerder Hannes Vandermoere naar LTTL vertrok, zoekt nu ook Kenneth Vandendriessche andere oorden op. Kenneth stond mee aan de wieg van CSG en net daarom vindt team manager Olivier Cardoen het zo jammer dat hij de getalenteerde atleet moet laten gaan. Kenneth zelf wil wat sneller grotere stappen zetten en zou graag verder gaan met een aantal privé-sponsors. Wordt zeker vervolgd.

Erik Simon Strijk

Club Shifting Gears is meteen op zoek gegaan naar vervanging en haalde de Nederlandse topper Erik-Simon Strijk binnen. De broer van Atriac-atleet Sven Strijk zette de laatste jaren succesvol de stap naar de lange afstand. Hij werd Nederlands kampioen én pakte een schitterende derde plaats in de Challenge Almere-Amsterdam. De eerste ervaringen bij CSG zijn alvast positief voor Erik-Simon: “Vooral de professionele werking van het team, de omkadering en het mooie programma maakten dat ik niet lang na hoefde te denken. Ik kijk er erg naar uit om in 2015 een grote stap te zetten. De teambuilding afgelopen weekend in Estland was alvast veelbelovend,” aldus Erik-Simon. Olivier Cardoen legt de lat ondertussen meteen hoog voor zijn nieuwe poulain. “Ik denk dat we met Erik-Simon een belangrijke podiumkandidaat voor de zopas aangekondigde Ironman Maastricht in huis hebben gehaald.”