Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
2015 wordt een feestelijk jaar!
Nieuws

2015 wordt een feestelijk jaar!

Nieuwjaarskaart

Eerst en vooral onze allerbeste wensen voor 2015. Dat al uw dromen mogen uitkomen, uw sportieve doelen in heldendaden mogen omgezet worden en u in blakende gezondheid elke dag mag blijven surfen naar de grootste triatlon- en duatlonsite van ons land. Met die site vieren we in 2015 ons tienjarig bestaan en dat doen we niet alleen.

Om u verder op de hoogte te blijven houden van al wat reilt en zeilt in triatlon en duatlon en aanverwante sporten breiden we onze redactie fors uit in 2015. Met Kilian Hendrickx, Laurens Soenen, Louise Vandenbroucke, Tim Van Hamme, Matthias Verstraelen, Kristian Vander Mast, Jef Cleemput en Glenn Valentin verkeer ik in goed gezelschap. Dirk Baelus zal ons in de toekomst ook mee van (natuurlijk) voedingsadvies voorzien én we zijn in onderhandeling met enkele trainers om ook onze rubriek “trainingsadvies” weer eens nieuw leven in te blazen.

Dit jaar mag u schitterende foto’s verwachten van onze huisfotografen Katrien Decru, Ellen Rombouts, Johan Tack en Kris Claeyé (als die zich tenminste bedenkt en niet al zijn materiaal verkoopt…) 🙂 En met CenCe TV blijven we u ook van bewegende beelden voorzien.

Dat neemt niet weg dat al uw input erg gewaardeerd wordt. Dus als u graag foto’s, artikels, columns, beeldverslagen en dergelijke wil bijdragen, stuur dan eenvoudigweg een mail naar redactie@3athlon.be.

Dit jaar zullen we ons 10-jarig bestaan uitgebreid in de kijker zetten en u kan meedelen in de feestvreugde. De komende weken houden we een aantal grote wedstrijden waarbij we gratis goodies weggeven, in samenwerking met onze vaste partners. Houd de site dus zeker in de gaten…

De komende dagen brengen we u nog uitgebreider nieuws over een nieuw lange termijn partnership waarmee we enerzijds de recreatieve en niet-gelicentieerde atleten een aantrekkelijk pakket bieden en anderzijds de wedstrijdorganisaties kunnen helpen om professioneler naar buiten te treden.

Wat ons betreft wordt 2015 een superjaar en we hopen voor u hetzelfde!

Train hard, race hard & party hard 🙂

De allerbeste wensen

Hans Cleemput
Hoofdredacteur