Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
2 paar Kinvara Kona’s te winnen
Nieuws

2 paar Kinvara Kona’s te winnen

Kinvara Kona

 

3athlon.be bestaat in 2015 tien jaar en om dat in de verf te zetten willen we graag u, onze trouwe lezers, in de watten leggen. Als eerste in een reeks van mooie feestelijkheden mogen we in samenwerking met onze partners Tri-Active en AthleteFitting en Saucony Benelux twee keer een paar Kinvara Kona’s weggeven. De Kona is een zeer gelimiteerde uitvoering van de Saucony Kinvara, zoals we in dit artikel van oktober 2014 al vermeld hadden.

Het enige wat u moet doen om een paar te winnen, is onderstaande vragen juist beantwoorden en een mail sturen naar wedstrijd@3athlon.be met uw contactgegevens en uw schoenmaat. Per winkel geven we van deze zeer exclusieve Saucony-schoenen 1 paar gratis weg. Here we go:

1. Naast Tri-Active en AthleteFitting waren in oktober 2014 de Saucony Kinvara Kona’s nog in een wereldbefaamde winkel op Hawaii te verkrijgen. Ze zijn er ondertussen zelfs al uitverkocht. Over welke winkel hebben we het?

2. Wat is de slogan waarmee Tri-Active de Saucony Kinvara Kona’s aanprijst?

3. Welke andere limited edition van de Kinvara is er op de Belgische website van Saucony te verkrijgen?

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 18 januari. Uit de binnengekomen emails met de juiste antwoorden op bovenstaande vragen trekken wij twee winnaars die bij Tri-Active en bij Athlete Fitting om hun nieuwe Saucony Kinvara Kona’s mogen gaan. De winnaars worden maandag 19 januari bekendgemaakt.

KinvaraKonaWinWin250