Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3quest: Kirsten Nuyes
3quest

3quest: Kirsten Nuyes

 Kirsten Nuyes Hanne De Vet Mechelen 2014 Chris van den Bergh

Het Nederlands vind ik soms wel grappig, ik moet dan soms goed luisteren met wat ze precies bedoelen.

1. Voel je je meer Belgisch of Nederlands?

Ik voel me eigenlijk meer Belgische, dit omdat ik altijd in België op school heb gezeten en ook in Belgische clubs heb gesport. Daarnaast voel ik me ook heel erg thuis in het 185/Sportoase/Castelli omnium team. Ook mijn accent is meer Vlaams, dit omdat ik op de grens woon. Het Nederlands vind ik soms wel grappig, ik moet dan soms goed luisteren met wat ze precies bedoelen. Nederlanders zijn heel sociaal en eerlijk wat ik wel kan waarderen.

Kirsten Nuyes Weert 2014

2. Heb je bepaalde rituelen voor de wedstrijd die belangrijk zijn voor jou (bvb eten, opwarmingsoefeningen)?

Voor een wedstrijd zorg ik ervoor dat ik goed ben uitgerust, maar verder niet echt iets speciaal. Het enige wat ik zeer belangrijk vind, is dat ik ruim op tijd op een wedstrijd ben. Zo heb ik alle tijd om het parcours te verkennen en me optimaal voor te bereiden. Ik zorg ervoor dat ik een paar uur van tevoren gegeten heb en dat mijn haar is ingevlochten 🙂 Ook loop ik me nog warm en het liefst luister ik nog naar muziek zodat ik me kan concentreren voor de start.

Kirsten Nuyes foto Inge Huitema

3. Wat zou je meenemen als je 1 ding naar een onbewoond eiland zou mogen meepakken?

Omdat er niet bij stond dat er geen personen mee mochte,n heb ik gekozen voor Bear Grylls van het Discovery programma “Ultimate Survival” :-p Hij weet namelijk hoe we aan eten (als het maar geen insecten ;-) zijn) en drinken kunnen geraken en kent alle kneepjes van hoe te overleven in zo’n situatie. Hij kan ook gelijk een kampvuur maken en hutjes bouwen waar we dan in kunnen leven. Ook is er dan iemand waar ik tegen kan praten, zodat ik me niet verveel.

Kirsten Nuyes Brasschaat 2014

Wie wordt het volgende slachtoffer voor de 3quest?

Dankjewel Linda voor deze leuke vragen 🙂 ik zou graag wat vragen willen stellen aan Alexis Krug.

1. Jij hebt altijd al gezwommen, maar hoe ben je er dan opgekomen om ook triathlon te gaan doen ?

2. Wat is je mooiste resultaat dat je ooit behaald hebt tot nu toe ? (mag ook in een andere sport dan triathlon zijn)

3. Op 3athlon.be werd je na de crossduatlon van Wuustwezel gelinkt aan An Aernouts. Wat vond je echte vriendin Anne daarvan? En hebben jullie elkaar via de sport leren kennen?

Foto's: Chris van den Bergh, Inge Huitema en Johan Tack