Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Samen met Sportoase voor de “recreatieve” atleet
Duathlon

Samen met Sportoase voor de “recreatieve” atleet

Sportoase Leuven

De komende drie jaar wordt Sportoase de grootste partner van 3athlon.be. Vanaf de lancering van het vernieuwde 3athlon.be in augustus 2014 hebben we ons gericht op een mix van niet alleen nieuws over wedstrijden en atleten maar ook informatie over duursporten tout court, in de vorm van tips en trics, voedingsadvies, reviews etc. Het doel is om meer dan ooit van 3athlon.be een belevingssite te maken rond triatlon en duatlon in België. Aangezien er in Vlaanderen volgens recent onderzoek ongeveer 25.000 mensen aan minstens één triatlon per jaar deelnemen en er hiervan slechts 4.500 aangesloten zijn bij de VTDL richten we ons samen met Sportoase vooral op die zogenaamde “recreatieve” atleten. Dankzij de samenwerking met Sportoase wordt 3athlon.be meer dan ooit dé startpagina voor elke duursportfanaat in ons land.

Samen met Sportoase bieden wij hen voortaan een compleet 123athlon-pakket. Iedereen die er nog niet aan toe is om zich aan te sluiten bij een club om een officiële licentie te nemen, kan hier terecht voor voedings- en trainingsadvies en zeer binnenkort ook voor de exclusieve (en gepersonaliseerde) triatlon- en duatlonpakjes die 3athlon.be en Sportoase samen met Z3R0D en Sportdeals hebben ontworpen.

 oSuit Woman Orange Front Logo

De komende weken zullen we samen met Sportoase een aantal mooie acties op touw zetten, dus houd de site in de gaten.