Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische successen in zwemloop Bergen op Zoom
Multisports

Belgische successen in zwemloop Bergen op Zoom

Jens Van Looveren zwemloop Trinity

Het Nederlandse Haverkamp zwemloopcircuit blijft een kolfje naar de hand van de Belgische triatleten. In Bergen op Zoom behaalde Tim Brodenbach zijn tweede overwinning op rij. Hij verpulverde de tegenstand met een scherpe tijd van 46’22 op de 1000 meter zwemmen en 10 km lopen. Nederlander Nick Van Ingen moest maar liefst vier minuten prijsgeven. Kristof Van Rooy uit Vorselaar werd verrassend derde voor Lars Baeyens.

Eline Desaunois Bergen op Zoom

Op de korte afstand was de overwinning voor Jens Van Looveren. De jonge atleet van de Sterke Peer Triatlon Club deed 24’36 over de 500 meter zwemmen en 5 km lopen en was daarmee welgeteld twee seconden sneller dan Jesse Lormans. Bij de dames haalde Eline Desaunois het van Margot Moerman op de korte afstand. Op de lange afstand was er een volledig Nederlands podium.

Uitslagen zwemloop Bergen op Zoom

Foto's: Chris Hofkens en Eline Desaunois