Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Yeray Luxem wint Trinity zwemloop (in Speedo)
Multisports

Yeray Luxem wint Trinity zwemloop (in Speedo)

Yeray Luxem Speedo Luc De Vocht

Als hij meer dan 20 retweets zou hebben voor de start zou Yeray Luxem de Trinity Zwemloop in en rond de Sportoase in Brasschaat in zijn Speedo zwembroek lopen. De offroader van het Sport-Events topteam van de organiserende club kreeg 26 retweets en hield woord. Het zorgde er mee voor dat hij de snelste was over de lange afstand (1000 meter zwemmen en 10km lopen). Yeray klopte Ramses Van Hoofstat. Lotte De Vet was de snelste bij de dames voor Haike Vandevelde

Op de korte afstand was de winst ook voor Trinity met David De Grooff die het haalde voor Nick Thijs en Jens Van Looveren, die zaterdag nog won in Bergen op Zoom. Bij de dames haalde Hanne De Vet het voor Leen Leysen en Britt Heirman.

Foto: Luc De Vocht