Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3quest: Bart Schrooyen
3quest

3quest: Bart Schrooyen

Bart Schrooyen Hawaii

 ooooh man, dat gaat mij serieus achtervolgen de rest van mijn leven. Het is eigenlijk ook ongelooflijk hoeveel mensen dat gezien hebben

1. Sommige atleten moet je aansporen om op training eens diep te gaan. Anderen moet je dan weer juist wat temperen. In mijn ogen behoor jij duidelijk tot de 2de categorie? :-) Hoe komt het dat je soms niet te houden bent op training? Is dit altijd zo of is dat enkel wanneer ik (Wouter Vander Mast – red.) erbij ben?

[dropcap]Z[/dropcap]oals je in je laatste vraag zelf zei, is iedereen op zoek naar de fun die je wil beleven aan je hobby. Bij mij is dat dus niet anders. Ook al weet ik dat ik soms niet zal winnen, het blijft leuk om elkaar zot te maken en uit te dagen. Dat maakt van elke training een uitdaging.

Anderen lijden daar soms stevig onder. Vraag maar aan onze pa.

Buiten al die positieve belevingen houd ik me wel aan mijn opgegeven intervallen en trainingen. Maar een extraatje doe ik met alle plezier.

Barry Schrooyen Hawaii

2. Jouw (fictieve) reisbureau “Barry Tours” (ontstaan omdat Barry meestal alles regelt voor de stages) is de laatste jaren echt wel uitgegroeid tot een begrip binnen onze kenniskring. Zo was er deze winter zelfs een eerste wintersportvakantie met Barry Tours. Zie je dit in de toekomst nog verder evolueren?

[dropcap]B[/dropcap]arry-tours is echt een begrip geworden 🙂 Dat is grappig. Maar het is waar. Ik ben graag goed voorbereid. Ik neem graag de touwtjes in handen en hoop elke keer weer dat we op de meest geschikte plaats terechtkomen om te trainen. Ik zie dit zeker nog evolueren, al zal het eerder binnen de vriendenkring zijn natuurlijk. Maar Wouter, nu je natuurlijk met een half been op triatlon pensioen bent,  heb je tijd om nog betere dingen uit te zoeken dan Barry-tours natuurlijk.

Bart Schrooyen en compagnie Hawaii 2012

3. Als laatste vraag kan ik, jammer genoeg :-), natuurlijk niet anders dan nog eens terug komen op jouw prestatie in Herderen vorig jaar. Het filmpje van je “Barry Blue Balls” haalde een enorm aantal kijkcijfers. Had je dit verwacht en hoe sta je hier zelf tegenover?

[dropcap]I[/dropcap]n het begin had ik dit zeker niet verwacht. Het gaat opeens allemaal supersnel en eigenlijk zit ik er nog middenin. Het stopt niet, en omdat ik er niets aan heb overgehouden kan ik er zelf ook nog wel mee lachen. :-) ooooh man, dat gaat mij serieus achtervolgen de rest van mijn leven. Het is eigenlijk ook ongelooflijk hoeveel mensen dat gezien hebben. Zeker je broer Hans heeft hier een grote rol ingespeeld. Hij stuurde tenslotte het filmpje naar beste kijkers op VTM. Mijn wraak zal zoet zijn :-) Maar ook De Wereld Draait Door, Facebook, Youtube, …! (allez, beloofd, voor de laatste keer dan, voor degene die het nog niet gezien hadden – red.)

https://www.youtube.com/watch?v=qAXrsRlTOWA

Wie wordt het volgende slachtoffer voor de 3quest?

Met mijn volgend bericht stuur ik graag de 3quest naar de andere uithoek van het land. Colpi, t’is lang geleden en daarom deze vraagjes voor jou.

  1. Bart, vroeger waren er de legendarische Epics. Koers met Mario, Johan, Wim, … Zou je zelf ooit nog eens deelnemen om in vorm te geraken? Hoe heb jij deze Epics ervaren?
  2. Zelf stijg je in één van de drie diciplines ver uit boven de rest! Hoe komt dat? Train je daar extra voor? Of net niet?
  3. Hoe zie jij je verdere carriere eigenlijk? Zou je nog eens naar Hawaii gaan? Ironman?