Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jim en Betta snelste koppel van het moment
Multisports

Jim en Betta snelste koppel van het moment

Jim Thijs Sardinie cross triatlon stairs

Zijn tweede thuis in Sardinië ligt Jim Thijs blijkbaar goed, want voor de tweede week op rij won hij een cross duatlon op het Italiaanse eiland. En ook zijn vriendin Elisabetta Curridori was opnieuw de beste in Berchidda. Dat maakt hen ongetwijfeld het snelste koppel van het moment 🙂

Thijs begon na 3,5 km lopen als derde aan het mountainbike onderdeel. De deelnemers kregen een omloop van 20 km voorgeschoteld met twee beklimmingen van 4km. Tijdens de eerste beklimming nam Thijs de leiding over en hij kon zijn voorsprong tijdens de technische afdaling verder uitbouwen. Achter Thijs werd er fel gestreden voor de ereplaatsen want deze wedstrijd was tevens het Kampioenschap van Sardinië Cross Duatlon.

In de afsluitende loopproef werd Jimbo niet meer bedreigd. Hij won de wedstrijd voor Stefano Ussai, die daarmee de titel won, en Daniele Fraoni.

Elisabetta Curridori Cross Duatlon Sardinie 1

Betta Curridori domineerde de vrouwenrace en pakte daarmee titel bij de dames.

Foto's: Roberto Micheletti