Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dan toch Bart Borghs
Multisports

Dan toch Bart Borghs

Bart Borghs

In Retie hielde pech Bart Borghs nog van een mogelijke podiumplaats op het BK cross duatlon. Een week later nam hij op klinkende wijze revanche door voor eigen volk te winnen in de vernieuwde cross duatlon van Geel-Bel. Een nieuwe locatie aan de Lissenvijvers sporthal van Geel-Bel in de bossen gaf een extra mooie wedstrijd met een lastig parcours om vingers en duimen van af te likken. Koen Bens mocht 121 startnummers uitdelen voor de individuelen en duo’s voor de verschillende afstanden.

Bij de mannen won Bart Borghs, na een uitstekende 2° run voor Ruben Geys en Micha Van den Eynde pakte zijn eerste podium van het seizoen met een derde plaats. Pieter Rijnders werd vierde. Bij de dames was de overwinning voor Annick Caers voor Lore van de Perre, de vriendin van winnaar Borghs, en Peaklevel-atlete Sofie De Wulf.

Uitslagen Geel-Bel

Foto: Chris Hofkens