Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Castelli zoekt triatleten als ambassadeurs
Gear

Castelli zoekt triatleten als ambassadeurs

castelli-ambassadeur-gezocht_0

Castelli brengt dit seizoen met de Free Aero Race Bibshort een revolutionaire fietsbroek op de markt. Deze broek zou de optimale combinatie moeten bieden van performantie, snelheid en comfort. En om dat te bewijzen, gaat Castelli op zoek naar 3 ambassadeurs, waarvan 1 triatleet/triatlete. Als je als ambassadeur of ambassadrice wordt uitgekozen, dan krijg je een volledige set triatlonkledij van Castelli. Het enige dat ze in return vragen is om elke week van begin mei tot eind juni feedback te bezorgen over de Free Aero Race Bibshort. De eerste ronde is in volle gang, maar je kan je nog steeds aanmelden tot 1 april en vervolgens actief op zoek gaan, via onder andere sociale media, naar supporters die voor je willen stemmen.

Aanmelden kan op fietsbroeken.castelli.be. Daar vind je ook alle huidige kandidaten. Voorlopig staat de Nederlandse triatlete Janien Lubben er het beste voor en ook EFC-ITC’er Matthijs Lecluyse staat er niet slecht voor. Vanuit deze eerste ronde worden 10 finalisten gekozen waaruit de 3 ambassadeurs worden geselecteerd. Waag dus nu je kans!