Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dubbelslag voor ETZ in Geluwe
Duathlon

Dubbelslag voor ETZ in Geluwe

Ilse Geldhof Geluwe

Met de duatlon van Geluwe is het zomerseizoen én het kersverse Westvlaamse duatloncircuit op gang geschoten. Een week nadat ETZ zich bij de dames én bij de heren tot Belgisch kampioen per ploeg kroonden, waren de mannen en vrouwen van Wevelgem alweer een klasse te sterk.

Bij de mannen kwamen Vincent Van de Walle, Julien Brazy en Gert Van Poucke samen over de streep, goed voor een clean sweep voor het Energy team Zuidwest. En bij de vrouwen won topfavoriete Ilse Geldhof voor Lotte Claes en ETZ-ploeggenote Deborah Ghyselen. Vijf op zes voor wat betreft de podiumplaatsen.

Zwaarste tegenstander bleek de wind die vooral het fietsen bijzonder zwaar maakte. We hopen u later meer info en uitslagen te brengen wanneer die beschikbaar komen.