Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Cleven snelste in Porto Colom
Nieuws

Van Cleven snelste in Porto Colom

Michael Van Cleven Portocolom

Onze landgenoot Michael Van Cleven domineerde de internationale 111 triatlon van Porto Colom in Mallorca. De trainingsmakker van Marino Vanhoenacker boekte een knappe zege op het zware parcours, inclusief beklimming van de San Salvador. Hij haalde het in 3u38’41 voor Josep Torres en Fabian Rahn.

Michael Van Cleven Portocolom San Salvador

“Ik kwam als derde uit het water en na 8 km in het fietsen lag ik op kop. Vanaf dat moment heb ik de race naar mijn hand gezet met de snelste fietstijd. Met een voorsprong van 5’45 op de eerste achtervolger kon ik rustig controleren tijdens het lopen en als een gelukkig man over de finish komen. Bedankt aan iedereen die me gesteund heeft na een verloren seizoen vorig jaar en aan iedereen die me teruggebracht heeft tot waar ik nu weer sta”, aldus een uiterst tevreden Van Cleven.

Uitslag 111 Porto Colom, Mallorca