Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alleen Cave kan Tondeur kloppen in Cannes
Nieuws

Alleen Cave kan Tondeur kloppen in Cannes

Alex Tondeur Cannes 2015 Trixmax Hebdo

De internationale triatlon van Cannes kon dit jaar rekenen op een indrukwekkend deelnemersveld. Topfavoriet Jan Frodeno werd op de lange afstand verrassend geklopt door Guilio Molinari, maar wij hadden vooral aandacht voor de strijd bij de dames. Onze landgenote Alex Tondeur legde beslag op een schitterende tweede plaats. Alleen internationale topper Leanda Cave was nog net iets te sterk voor Alexandra The Great.

Leanda Cave werd 25ste overall op de halve triatlon in 4u18’42. Tondeur kwam in 4u22’20 binnen en bleef ruim voor de bronzen Vanessa Raw. Charlotte Morel werd vierde. Cannondale-atlete Michelle Vesterby, getraind door Luc Van Lierde en kind aan huis bij 3athlon.be partner BAIK Nossegem, werd vijfde.

Milan Omar Brons Cannes

Nederlanders Omar en Milan Brons van het Belgische Deluplast-Alphawoolf team kwamen als afsluiting van hun teamstage in Zuid-Frankrijk aan de start van de kwarttriatlon van Cannes. Omar werd vierde en zijn broer Milan pakte de 10de plaats.

Uitslag lange afstand Cannes

Uitslag korte afstand Cannes

Foto: Tri-Max Hebdo