Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zijn tong tussen zijn kader…
Foto van de Week

Zijn tong tussen zijn kader…

FVDW Olaria Strijk Doornik

Mocht je er nog aan twijfelen dat het er hard aan toegaat in de T3 Series, dan zegt dit beeld meer dan duizend woorden. Onze fotografe Katrien Decru was op de juiste tijd op de juist plaats om deze schitterende Foto Van De Week af te drukken. Terence Olaria lijkt hier een beetje te sterven in het wiel van Sven Strijk, of hoe twee Nederlanders overduidelijk laten zien dat ook zij echte Flandriens kunnen zijn. Nu nog wat werken aan dat Flandrien-wielervlaams jongens: “Mee mijn tong tussen mijne kader”… Meer foto’s van Katrien vind je in onze Fotogalerij van de T3 Series in Doornik en op haar facebookpagina Swim, Bike, Run by Katrien Decru