Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Brydenbach behoudt maximum in Rucphen
Multisports

Brydenbach behoudt maximum in Rucphen

De vorige zwemloop van het Haverkamp Zwemloopcircuit liet hij nog aan zich voorbijgaan, maar zondag pakte Tim Brydenbach in Rucphen alsnog de eindzege met het maximum der punten door alweer een overwinning. Met Gerbert Van den Biggelaar kreeg hij dit keer echt serieuze tegenstand, maar de Nederlandse topper, net zoals onze nationale kampioen lange afstand vorige vrijdag nog aan het werk op het BK Ploegen in Izegem, moest zijn meerdere erkennen in Brydenbach.

De kopman van MDP-Trille haalde het in 49’53 na 1 km zwemmen en 10 km lopen. Van den Biggelaar kwam iets meer dan een minuut later als tweede over de streep. Sander de Bart werd derde en Lars Baeyens, ploegmaat van de winnaar, werd vierde en verzekerde zich zo van de tweede plaats in het eindklassement. Sebbe Verhaert werd zesde en pakte de winst bij de veteranen.

Op de korte afstand won Jesse Lormans in 23’03 voor Sietse de Jong. Ook voor Jesse was zijn zege goed voor de eindoverwinning in de ranking. Yannick Plaetevoet werd 7de, vlak achter beste veteraan Ben Braem.

Uitslagen Zwemloop Rucphen