Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Twee zeges op drie dagen voor Cellier
Duathlon

Twee zeges op drie dagen voor Cellier

Alexandre Cellier heeft zondagochtend de duatlon van Braine l’Alleud op zijn naam geschreven. Na winst in de cross duatlon van Ciney afgelopen vrijdag was het zijn tweede overwinning op drie dagen tijd. Cellier maakte er in het eerste lopen van 5 km een tweestrijd van met ploegmaat Ael Van Liefferinge. De twee fietsten 20 km lang een stevige voorsprong bij elkaar en namen dan de handschoen op in de laatste run van 2,5 km. Cellier bleek net iets sneller op de loopschoenen dan Van Liefferinge.

Didier Deveirman werd op ruime achterstand derde na een lange spurt met de jonge Matthias Steenwerckx van SP&O Mechelen Die miste het podium op vier seconden na, maar zijn vierde plaats was wel voldoende voor de eerste plaats bij de U23.

Bij de dames won veterane Ursula Bahrynkaminska voor Muriel Cartiaux.