Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Scott zoekt atleten voor No Shortcuts Running Team
Gear

Scott zoekt atleten voor No Shortcuts Running Team

Scott Running Team

Scott komt met een opmerkelijk initiatief. Voor het No Shortcuts Running Team gaat Scott op zoek naar 10 atleten die een jaar lang mogen genieten van een professionele omkadering, met schoenen, kledij en gratis startnummers voor een aantal evenementen. Je hoeft allesbehalve topatleet te zijn om in aanmerking te komen. Ervaring en beleving zijn belangrijker dan topprestaties. Of je nu start-to-runner bent of marathonloper, het maakt allemaal niet uit. Scott gaat wel op zoek naar minstens één triatleet om hun No Shortcuts Running Team te vervoegen. Dus waag je kans en meld je aan via de site en wie weet word jij de gelukkige.

Alle verdere info en inschrijven via www.noshortcutsrunningteam.com

20150212_poster_noshortcutsrunningteam_A4