Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als hij maar geen voetballer wordt…
Foto van de Week

Als hij maar geen voetballer wordt…

Hannes Bonami Barcelona FVDW

Dit weekend hadden we op een gegeven moment weer eens de buik vol van schwalbende voetballers die bij het lichtste contact al kermend minutenlang liggen te rollen op het gras alsof ze een dubbele open beenbreuk hebben opgelopen, zeker na het zien van de hallucinante beelden van Hannes Bonami in de 70.3 Ironman Barcelona. Die bewees nog maar eens dat triatlon een echte karaktersport is. Het eerste wat hij vroeg toen hij rechtkrabbelde na zijn valpartij is “Waar is mijn fiets?”. Om er dan meteen terug op te springen en door te gaan alsof er niks gebeurd was. Gelukkig kwamen de vitale delen van zijn Castelli trisuit nog ongeschonden uit de val zodat de LTTL-Oilservice atleet nog enigszins “decent” over de streep kon komen. Als 4de in zijn age group dan nog. En een Foto Van De Week er bovenop!

“Vandaag was het zover Ironman70.3 Barcelona! Alles ging super vlot tot na 60km een pipo in een afdaling aan 50km/h net voor mij tegen de vangrail knalde en we een vleeshoopke gemaakt hebben met een man of 7,” vertelde Hannes op facebook. “Aiaia, gelukkig bestaat er zoiets als adrenaline en ben ik heel tevreden 4e (age-group) en 41 overall geworden op een deelnemersveld van meer dan 2000 atleten. Vanavond toch een daffalganneke pakken voor het slapengaan, denk ik,” aldus de ex-turner die gelukkig geen voetballer werd… maar triatleet! 🙂