Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Charlotte Deldaele net naast podium in Istanbul
Nieuws

Charlotte Deldaele net naast podium in Istanbul

Charlotte Deldaele BK 2015

Charlotte Deldaele heeft de triatlon op de Europese Spelen in Baku blijkbaar goed verteerd en zet haar goede vorm verder. Na een zilveren plak op het BK in l’Eau d’Heure volgde dit weekend een nieuw hoogtepunt met een heel mooie vierde plaats in de ETU Sprint European Cup in Istanbul. Ze kwam er overigens tegenover bekend volk te staan, want de winst ging naar Lisa Norden. De Zweedse stond vorige week ook al op het podium in Baku en ze won nu in 1u00’35.

Charlotte kwam na 1u01’49 binnen na een geslaagde spurt tegen Gaia Peron. “Ik had een heel goed zwemnummer in Istanbul”, vertelt de vice Belgische kampioene. “We slaagden er in om met 7 meisjes voorop te geraken in het fietsen. In dat onderdeel heb ik me volledig gegeven, al voelde ik wel dat dit mijn vierde wedstrijd was op evenveel weken. Toen ik rondkeek in het groepje was het duidelijk dat Norden, Backhouse en Bilham onklopbaar zouden zijn. Zij stormden ook terecht naar het podium. Ik kon zelf nog in de spurt voor Peron blijven en ik ben blij met mijn vierde plaats,” aldus Charlotte.

Uitslag ETU Sprint Triatlon Istanbul

Foto: Charlotte pakt zilver op het BK, Katrien Decru