Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
PJ Penne wint medaille, maar verliest fiets in Nice
Nieuws

PJ Penne wint medaille, maar verliest fiets in Nice

PJ Penne Nice 2015

Naast de beresterke prestatie van Timo Van Houtem viel in de Ironman van Nice vooral ook het schitterende debuut op van Pieterjan Penne. Hoewel we hem eerder als 4de terugvonden in de timing, schoof PJ in de officiële uitslag nog een plaatsje op en pakte hij brons in dezelfde M30 categorie als Timo. De euforie over de bronzen medaille veranderde in ongeloof toen na de ceremonie bleek dat zijn fiets gestolen was op de nochtans bewaakte fietsenparking.

“Het was voor mij een super ervaring in mijn Ironman debuut,” vertelt PJ. “3de in mijn age group, 26ste overall op ruim 2800 deelnemers, zelfs voor enkele pro’s en mijn ticket voor Hawaii binnen. Maar maandagavond beleefde ik wel een kater van formaat toen onze fietsen gestolen werden tijdens de podiumceremonie, hoewel die dus wel op de bewaakte parking stonden,”  aldus de triatleet van het LTTL-Oilservice team.