Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gezellige drukte op zwemloop in Izegem
Multisports

Gezellige drukte op zwemloop in Izegem

Zwemloop Izegem JP Cottiginies

In Izegem vond dit weekend de jeugdzwemloop plaats. In een Zonovergoten derde editie gaven 135 atleten het beste van zichzelf. Een sterke delegatie van No Limit Team maakte indruk bij de meisjes D14 door het volledige podium in te palmen. Eigenlijk was er zelfs een podiumplaatsje te weinig want Lara, de tweelingzus van Anse Debaere die derde werd, eindigde op de 4de plaats 😉

EFC ITC Zwemloop Izegem

Ook de plaatselijke jonge helden leverden sterke prestaties : Marit de Meulenaere won bij de D06, broer Runar won verrassend voor Free Vandegaer van GLH in de H08.  Bij de D08 won Lotte Minnebo (Mc3TB), onder goedkeurend oog van vader Gino, na een felle strijd met Lena Vanderbruggen.

Bij de jongens H10 was GLH dan weer aan het feest met Klaas Michiels op 1, en Wout Van Nuffelen op 3.  Arjen Vanderbruggen wist zich tussen beide in te wringen.  Emma Vico (GETT) was de beste bij de meisjes D10, voor de lokale zwemster Margo Leterme en Amber Thijs (NLT).

Zwemloop Izegem JP Cottignies 3

Bij de jongens M12 kon Jerome Vandecandelaere (EFC-ITC) het NLT-duo Luca De Jonghe en Maarten Detollenaere afhouden en de overwinning in de wacht slepen.  Clubgenote en sportieve duizendpoot Rhune Vansteenkiste won afgetekend bij de D12.

Bij de jongens M14 moest Axel Verfaillie (EFC-ITC) nipt de duimen leggen tegen een beresterke Antoon Houben (WTT).  Quinten Van Doninck (KTT) werd derde.

Zwemloop Izegem JP Cottignies 2

De Ladies-categorie werd een onderonsje tussen EFC-ITC-triatletes en de zwem-trainsters van de Izegemse Krekelzwemmers.  Judith Mattens haalde het voor Lore Schaut en Febe Carmans.

Uitslagen Zwemloop Izegem