Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Info-avond 123athlon Rotselaar-Holsbeek
Gear

Info-avond 123athlon Rotselaar-Holsbeek

Zwemstart triatlon mechelen

Vanaf volgende dinsdag begint ons 123athlon traject richting Sprinttriatlon van Mechelen. Wij bieden je samen met Sportoase Rotselaar en De Chartreuse in Holsbeek de kans om goed voorbereid aan de start te staan op zondag 20 september. Op 10 weken krikken we je conditie op met begeleide loop- en fietstrainingen en we leren je (beter) crawl zwemmen. Een goede basis is meegenomen, maar geen vereiste. Je hoort er alles over op onze info-avond op vrijdag 17 juli in de Chartreuse in Holsbeek om 20 uur.

Op de triatlon van Mechelen moet er 750 meter gezwommen worden, 20 km gefietst en 5 km gelopen. Met een persoonlijk trainingsschema stomen we je op 10 weken klaar. Zwemmen gebeurt elke dinsdagavond om 18 u. in de Sportoase van Rotselaar. Zowel de betere schoolslagzwemmer als de startende crawl-zwemmer zijn welkom. Ook voor het fietsen en het lopen kijken we naar je capaciteiten. Qua looptrainingen kunnen we zelfs aansluiten bij een start-to-run groep voor de atleten die nog van scratch moeten starten.

123athlon Rotselaar

Naast een persoonlijk trainingsschema en de begeleiding door een ervaren coach bieden we je ook extra faciliteiten, zoals het aankopen van de 3athlon.be-Sportoase trisuit en het huren van een wetsuit. Kom dus vrijblijvend langs op onze info-avond in multi-disciplinair centrum De Chartreuse, Leuvensebaan 185 in Holsbeek op vrijdag 17 juli om 20 u. of schrijf je meteen in via de webshop van 3athlon.be.