Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nr 86: Geen water in het zwembad…
Fun

Nr 86: Geen water in het zwembad…

Zwembad zonder water

Iedere atleet kent wel dat gevoel als je ’s ochtends voor dag en dauw naar je zwemtraining moet trekken. Elk excuus dat je kan bedenken, flitst dan door je hoofd. Blijkbaar ook zo bij Sebastian Kienle die op Twitter van de 101 redenen om niet te gaan zwemmen, nr. 86 als meest gerechtvaardigde aanhaalt: “geen water in het zwembad”… Tja, dan houdt het op hé?… Of nee, wacht. Dat betekent meer tijd om te fietsen en te lopen 😉 Nee, laat de wereldkampioen maar niet te veel trainen in het zwemmen, dat betekent betere kansen voor Frederik Van Lierde in oktober :-p

En die van Tacx hadden blijkbaar ons artikel gelezen en reageerden meteen op Twitter:

En lang duurde het niet voor Kienle reageerde: