Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
(Sport)manager van het jaar…
Michaël finisht in de 70.3 IM Budapest (foto: Nathaly Geysen)
Foto van de Week

(Sport)manager van het jaar…

Michaël finisht in de 70.3 IM Budapest (foto: Nathaly Geysen)
Michaël finisht in de 70.3 IM Budapest (foto: Nathaly Geysen)

Soms zegt één beeld alles! Zo ook deze Foto Van De Week met Michaël Schouwaerts die daarnet op zaterdagmiddag, na 6u34’24 met gebalde vuisten over de finish van de 70.3 Ironman Budapest kwam. Hoewel hij zelf niet zo graag ‘in the picture’ staat, wilden we hem bij deze als age group triatleet en topmanager toch even met een paar kilo lof en twintig ton respect overladen. Michaël is operationeel directeur van de (binnenkort al 12) Sportoase vestigingen in België,  steekt tussendoor zijn clubliefde niet onder de half vergane banken en stoelen van de Bosuil, volgt verschillende sporten als liefhebber en sponsor van dichtbij en reserveert de overige quality time graag voor zijn 2 droomvrouwen, Nathalie en zijn engel Emma…

En daarbij nog eens, vaak voor dag en dauw en op andere onchristelijke tijdstippen, de tijd vinden om met volle goesting te trainen voor zijn tweede uitdaging van het jaar, na een zware 70.3 Ironman van Mallorca eerder dit jaar, je moet het hem maar nadoen… Als er iemand dit jaar de titel van (sport)manager van het jaar verdient, dan is het Michaël wel. Ah ja, Michaël, maak je na twee succesvolle halves maar op voor dé triatlonvraag die je de komende weken mag beantwoorden: “En voor wanneer is die hele?” Alvast eens lief kijken naar Nathaly kan alvast helpen 🙂 Respect!