Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Rinus Holvoet domineert in de Belman
Nieuws

Rinus Holvoet domineert in de Belman

Rinus Holvoet

De derde Belman is gewonnen door Rinus Holvoet. Nu hij binnenkort papa wordt, heeft Rinus zijn zomer in het teken gesteld van de lange afstandstriatlons. In Robertville ging hij op zijn elan van de laatste weken verder, met een indrukwekkende overwinning op het loodzware parcours in de Ardennen. Ook dit jaar moesten de atleten twee keer over het circuit van Francorchamps.

Holvoet haalde het in 10u14’08. Daarna was het lang wachten. Pas 1u12 later kwam de nummer twee over de streep. Nicolas Auverdin pakte het zilver in 11u26’23. De Fransmans Sylvain Le Berriguad werd derde in 11u37’31. Marieke Blomme won de vrouwenwedstrijd. Ze was de enige vrouwelijke finisher in de enige volledige triatlon in ons land. Na 13u17’03 kwam ze als 12de overall over de streep. Slechts 34 deelnemers bereikten de finish van deze hete editie.

Op de halve triatlon won Guy Achten in 5u01’02. Jorn De Bilde van 3MD werd tweede en Timothy Flott was derde. Bij de vrouwen won Nathalie Offermann.

resultaten Belman Full

resultaten Belman Half