Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik & Marino: “t Is eigenlijk allemaal Luc zijn schuld”
Hawaii

Frederik & Marino: “t Is eigenlijk allemaal Luc zijn schuld”

Na de lange pro press conference op donderdag, waar de toppers de typische cliché vragen mochten beantwoorden, vonden wij de twee Belgische boegbeelden van dit WK Ironman bereid om een dubbelinterview te doen met elkaar… in ’t Westvloamsch 🙂 Frederik en Marino komen zo tot de vaststelling dat het allemaal de schuld is van Luc Van Lierde dat ze hier zijn, dat het tactische aspect tijdens het fietsen in al die jaren nooit verandert en dat er bij zijn die ze in een andere Ironman zo “op hun doos geven” maar dat er hier 25 man rondrijdt die denken de koers te moeten maken.

Over hun eigen kansen zijn ze eveneens duidelijk. Ze grappen nog wel even dat het goed is als er één van hen twee wint, maar geven beiden toe dat wanneer alles volgens plan verloopt, er weinig te doen zal zijn aan de Duitse favorieten.