Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts: “Graag mijn beste wedstrijd ooit doen”
Hawaii

Bart Aernouts: “Graag mijn beste wedstrijd ooit doen”

In de schaduw van de grote twee, Frederik en Marino, heeft Bart Aernouts alvast niet te maken met de druk van de favorieten. In dit video-interview onthult hij dat het gevoel na vier keer Hawaii toch iets anders wordt, maar dat hij niettemin uitkijkt naar het WK Ironman. “Ik hoop hier mijn beste wedstrijd ooit te doen en dan zou een top-5 mogelijk moeten zijn. Ik hoop alleszins op meer dan top-10 alleen dit keer,” aldus Bart.

We voelden Bart ook aan de tand over zijn coach Rob Woestenborghs, die na Hawaii verder doorreist naar Adelaide om er het WK duatlon te doen. Een insider vertelde ons dat Woestenborghs in de vorm van zijn leven zit en dat Bart moeite moest doen om hem bij te houden op de fiets tijdens de fietstrainingen. Maar dat wil Aernouts niet gezegd hebben 😉