Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kris Coddens dan toch Europees kampioen
Kris en Seppe in Spanje (foto: Cecilia Frascaroli)
Multisports

Kris Coddens dan toch Europees kampioen

Kris en Seppe in Spanje (foto: Cecilia Frascaroli)
Kris en Seppe in Spanje (foto: Cecilia Frascaroli)

Hij slaagde er dit jaar niet in om zijn Europese titel in cross triatlon te verdedigen, dus nam Kris Coddens dit weekend nog even revanche door het allereerste Europees kampioenschap cross duatlon te winnen. In het Spaanse Castro Urdiales ging Kris samen met Seppe Odeyne, twee Kroaten, een Noor en een Portugees de strijd aan met een zestigtal thuisatleten. Maar die moesten het allemaal afleggen tegen onze landgenoot.

Kris maakte het verschil in het tweede lopen. Met een eindtijd van 1u34’18 pakte hij het goud. 13 seconden later kwam Julen Larrucea over de streep. Jesus De La Morena werd op 27 seconden van Kris derde. Seppe Odeyn werd vijfde.

2015 Castro Urdiales ETU Cross Duathlon European Championships   Triathlon.org