Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wim Van De Wielle: “Mijn bucket list is vol”
Hawaii

Wim Van De Wielle: “Mijn bucket list is vol”

Zondagavond plaatselijke tijd stonden we vol bewondering te kijken naar Wim Van De Wielle toen hij het podium op mocht  bij het grote ‘Banquet of Champions’ in Kona. In de Ironman Hawaii mogen de eerste vijf op het podium en dus voelde de 4de plaats van Wim in de M35 categorie echt als een podium aan. En in ons video-interview vlak na zijn finish had hij het al over het feit dat Hawaii nog ‘unfinished business’ was, maar dat dat nu opgelost was met zijn podium.

Hij had het over een topdag. “Ik had de hele dag een goed gevoel. Dit was mijn beste dag ooit in Hawaii, al heb ik in de laatste 10 km afgezien in het lopen,” aldus Wim, die het ook nog had over de “bus supporters van de Veldemans”…