Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Transfernieuws: Turtles verhuizen van Tienen naar Vilvoorde
Nieuws

Transfernieuws: Turtles verhuizen van Tienen naar Vilvoorde

Fornaxx 4

We hadden u vandaag nog meer transfernieuws beloofd. De grote vissen willen helaas nog even verder rondzwemmen alvorens we officieel bekend mogen maken wie hen aan de haak slaat. Ondertussen kregen we wel te horen wat er te gebeuren staat met de voormalige Fornaxx Va Corse Turtles. De talentvolle jeugdploeg van het Triatlon Team Tienen wist voor het eind van dit seizoen al dat hoofdsponsor Fornaxx er mee zou ophouden. Er werd in allerijl gezocht naar een nieuwe sponsor, maar uiteindelijk is er een heel andere, verrassende oplossing uit de bus gekomen.

Vanaf volgend seizoen mogen we het hebben over de Tribe Turtles. De kern van de Turtles bestond dit seizoen uit Dries Matthys, Kristof Hendrickx, Jan Petralia, Joachim Wera en Nicolas Tilman. Volgens de eerste berichten zouden drie van hen de overstap maken naar de club uit Vilvoorde. Of ook Stefaan Vaerewijck met de Va Corse fietsen mee de overstap maakt, is nog niet duidelijk, maar we houden u zeker op de hoogte.