Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwemmen met Sofie en Bart op Triathlon World
Nieuws

Zwemmen met Sofie en Bart op Triathlon World

Uplace BMC Hawaii

De derde editie van Triathlon World, de enige beurs in de Benelux die volledig gericht is op de duursporter, schuift van zaterdag naar zondag. Op 15 november is er een goedgevuld programma in Brussels Expo, met een aantal interessante clinics, presentaties, de TW Run en de TW Run & Bike, de prijsuitreikingen van de VTDL en de LBFTD, de uitreiking van de prijzen van de T3 Series en de verkiezing van de beste triatleet/multisporter van het jaar. Daarnaast is Uplace BMC ook erg aanwezig met Sofie Goos en Bart Aernouts in de hoofdrol.

De twee profs, die beiden deelnamen aan het WK Ironman in Hawaii, begeleiden om 11 u. de testen van de BMC-fietsen. En om 12 u. kan je samen met Sofie en Bart zwemmen op Triathlon World. Als je nog actiever wil zijn op Triathlon World, dan kan je vanaf 14u30 starten in de beurshal voor de TW Run. Die gaat dit jaar over 5 en over 10 km. En er is ook nog de TW Run & Bike, een wedstrijd over 10 km waar loper en fietser tegelijkertijd hetzelfde parcours afleggen en zo vaak ze willen van fiets mogen wisselen. De Kidsrun start om 14 u. en gaat door in het Koning Boudewijnstadion.

Meer info over de beurs vind je op de site van Triathlon World.