Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
X-duathlon in achtertuin van luchthaven
Multisports

X-duathlon in achtertuin van luchthaven

Baik xduathlon parcours

Wie op een sportieve manier vliegtuigen van dichtbij wil spotten, die moet op zondag 6 maart in Zaventem zijn. In de achtertuin van onze nationale luchthaven organiseert 3athlon.be partner BAIK samen met Endurance Team Zaventem en Veloclub Nossegem de 2de BAIK X-duathlon.

Vorig jaar werd het, ondanks de concurrentie van het BK cross duatlon in Retie, een gezellige editie, gewonnen door Nicolas Auverdin. Het parcours van deze editie werd net gepubliceerd op hun facebookpagina en daar zie je hoe dicht de deelnemers bij de luchthaven passeren op het zware maar niet al te technische offroad parcours.

Nicolas Auverdin Nossegem

Ondertussen is er al heel wat interesse van toppers en recreanten. De inschrijvingen lopen vlot binnen, dus tijdig je startplaats boeken, is de boodschap. Meer info via de site van BAIK.

BAIK X Duathlon 2016 gif