Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vedette Sport zet met Thomas Jurgens extra in op triatlon
Nieuws

Vedette Sport zet met Thomas Jurgens extra in op triatlon

Thomas Jurgens Antwerpen
Thomas Jurgens wint de ABK triatlon in Antwerpen (foto: Katrien Decru)

Sinds vorig jaar verdeler van Hoka, sponsor van Seppe Odeyn en sinds dit jaar partner van 3athlon.be… Het mag duidelijk zijn dat Vedette Sport in Lier meer en meer inzet op duursporters. Dat blijkt nu helemaal door het aantrekken van Thomas Jurgens als nieuwe klantenadviseur. De triatleet van het 185-Sportoase-Vaillant team liet zijn job bij Defensie voor wat ze was en is deze maand begonnen aan een nieuwe stap in zijn carrière.

Thomas heeft ondanks zijn jonge leeftijd al flink wat ervaring in triatlon. Hij werd Belgisch kampioen bij de jeugd en nam in 2010 nog deel namens ons land op de Youth Olympic Games in Singapore. Vorig jaar pakte hij nog overwinningen in onder andere de triatlon van Antwerpen en de ICAN triatlon van Benicasim.

“Als talentvol triatleet heeft hij een pak ervaring in zwemmen, lopen, fietsen en triatlon natuurlijk. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij een meerwaarde is voor Vedette Sport en dat zijn advies zeker van pas gaat komen,” aldus Geert Baetens, de zaakvoerder van Vedette Sport.

Momenteel wordt bij Vedette Sport in Lier de laatste hand gelegd aan de verbouwingen. Vanaf 13 april heropent de winkel met nog meer ruimte voor de triatlonprodukten, maar ook loop- en andere sportliefhebbers komen er ruimschoots aan hun trekken. Binnenkort mag je hier een review verwachten van de vernieuwde winkel. En op dit moment zijn we bezig om de Hoka One One Challenger ATR 2 loopschoenen te testen. Ook daarover leest u binnenkort alles…

Vedette Sport 3athlon 660x85