Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitputtende strijd om brons in Reunion
Multisports

Uitputtende strijd om brons in Reunion

Yeray Luxem Xterra Reunion 2016 3

Yeray Luxem is uitstekend begonnen aan zijn Xterra seizoen. Zijn eerste offroad triatlon van het seizoen bracht Yeray naar Frankrijk, maar dan wel naar een bijzonder stukje Frankrijk, in de Indische Oceaan. Reunion is een klein exotisch eiland tussen Madagaskar en Mauritius. De Xterra biedt er een bijzonder mooi maar zwaar parcours en trok ook dit jaar een pak toppers aan.

Yeray Luxem Xterra Reunion 2016 2

Luxem deed het goed tussen de wereldtop. Hij moest meervoudig Xterra-kampioen Ruben Ruzafa en Francois Carloni voor zich dulden. Die twee pakten goud en zilver. Daarachter vocht onze landgenoot een strijd uit tot op het bot met Theo Blignaut. Yeray haalde het en werd knap derde, waarna zowel hij als Blignaut uitgeteld tegen het canvas gingen…