Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Massale belangstelling voor olympische atleten
Nieuws

Massale belangstelling voor olympische atleten

Maandagmiddag was er massale persbelangstelling in Flanders Bike Valley voor de 4 triatleten die in augustus de Belgische eer verdedigen op de Olympische Spelen in Rio. Sinds triatlon in 2000 voor het eerst op het programma stond op de OS vaardigde België bij elke olympiade twee atleten af. Het is de allereerste keer dat ons land vier atleten op de olympische triatlon heeft. Wij vroegen bondscoach Nick Baelus en atleten Claire Michel, Katrien Verstuyft, Jelle Geens en Marten Van Riel hoe ze naar Rio toeleven.

Ook Sporza was aanwezig en besteedt ondanks het EK voetbal toch veel aandacht aan het Belgian Olympic Tri Team: