Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Van Daele favoriet in Waasmunster… en de winnaars
Multisports

Tim Van Daele favoriet in Waasmunster… en de winnaars

Zondag wordt in Waasmunster de eerste crosstriatlon gehouden, gevolgd door een SUP-bike-run. Wij mochten twee starttickets weggeven via onze partner Triathlonshop.be, sponsor van de Motus crosstriatlon. Hieronder krijg je te zien wie de twee extra startplaatsen mogen invullen. Op het sportieve vlak verwachten we zondag veel van Tim Van Daele. Die sluit een druk seizoen af met een laatste gooi naar winst.

Van Daele mag terugblikken op een geslaagd seizoen 2016. Met winst in onder andere de cross triatlon van La Gileppe en een pak ereplaatsen in de Europese Xterra-wedstrijden. Tegenstand mag hij zondag in de crosstriatlon in Waasmunster verwachten van ploeggenoot Tom Verelst, Joris en Tom Duquet en Kevin Strubbe. 14 atleten kiezen ervoor om niet te zwemmen maar om een gooi te doen naar winst in de eerste SUP-bike-run.

Daar komen nog twee kandidaten bij. Want wij mochten dankzij Triathlonshop.be twee starttickets weggeven. Uit de inzendingen trok onze onschuldige kinderhand de volgende twee winnaars en dat zijn niet van de minste:

Lena Feringa zagen we dit jaar niet zoveel in actie. De triatlete van Team Solid heeft zich dit jaar vooral beziggehouden met stratenlopen en trailruns. Volgend jaar komt ze opnieuw in actie in twee halve Challenge triatlons, die van Heilbronn en die van Almere. Maar eerst mag ze zondag in Waasmunster haar kunnen tonen en we verwachten dat Lena voluit voor de SUP-bike-run zal kiezen, want deze dame is al vertrouwd met het stand up paddlen.

De tweede winnaar is Robin Deroeck. Hij is de laatste twee jaar uitgegroeid tot het uithangbord van de veganistische triatleten, mede dankzij zijn kenmerkende “Vegan Athlete” koersklakske. Robin houdt vooral van het extreme werk. Zo liep hij vorige week nog de 122 km lange Cumbria Run in Engeland uit in 20u33.

Wij wensen Robin en Lena alvast veel succes toe zondag!