Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wahoo ELEMNT nu ook met Komoot
Gear

Wahoo ELEMNT nu ook met Komoot

Het houdt niet op met de Wahoo ELEMNT. We hebben de ELEMNT sinds dit seizoen in test en we worden tegenwoordig bijna maandelijks verrast met constante updates en nieuwe features. Zo was er onlangs de integratie van live strava segmenten, en daarvoor was er de nieuwe turn-by-turn navigatie. Daarvoor moest je je routes nog maken met RideWithGPS. Maar voortaan kan het ook via Komoot.

Wahoo Fitness en Komoot maken bekend dat ze gaan samenwerken om volledig geïntegreerde navigatie aan te bieden voor iedereen die de ELEMNT gebruikt. Nu wordt het voor gebruikers van Komoot nog eenvoudiger om routes direct vanaf Komoot op de ELEMNT te zetten, waarbij rijders notificaties direct ontvangen voor turn-by-turn navigatie zodat ze nooit meer een bocht missen.

Komoot en de ELEMNT passen erg goed bij elkaar omdat ze allebei een zeer persoonlijke en gemakkelijk aan te passen sport ervaring bieden. Door de combinatie met Komoot hebben de ELEMNT gebruikers er een sterke nieuwe mogelijkheid bij om routes te plannen, te rijden en later weer te delen.

Daarbij komt dat de unieke ‘highlights’ mogelijkheid van Komoot er voor zorgt dat je nooit meer een bezienswaardigheid mist tijdens je fietsrit. Ook is het nu mogelijk om te zien over welk type weg en met welke ondergrond je route gepland hebt, zodat je optimaal voorbereid bent op je volgende rit.

De update is met één druk op de knop verkrijgbaar als een over-the-air update wanneer je de ELEMNT verbindt met een wifi-netwerk. Een volledig overzicht van deze updates en eerdere updates vind je hier.

Binnenkort nog meer nieuws van Wahoo met onder andere de lancering van de gloednieuwe KICKR!