Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Met mijn Ironman bijdragen aan populariteit” – Alexandra Tondeur
Hawaii

“Met mijn Ironman bijdragen aan populariteit” – Alexandra Tondeur

Alexandra Tondeur is voor zover we weten de allereerste Franstalige landgenote die in Hawaii bij de pro’s aan de start komt. Vlak voor de pro-briefing troffen we Alexandra The Great in wat zaterdag de finishzone zal zijn van het WK Ironman. In dit interview heeft ze het over de verwachtingen van coach Luc Van Lierde, hoe ze haar wedstrijd goed wil indelen en hoe ze de focus wil houden op voeding en hydratatie. Ze heeft er alles aan gedaan, bereidde zich in een vergelijkaar klimaat voor in North Carolina. Dus we duimen mee voor een goeie prestatie van Alex.