Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Win dankzij Fre een Polar V800 Red Javier Gomez edition
Gear

Win dankzij Fre een Polar V800 Red Javier Gomez edition

20161007_wedstrijdv800_2048x1536

Niet alleen Frederik Van Lierde, maar ook heel wat andere atleten zien we in Kona deze dagen rondlopen met een Polar V800 aan de pols, van absolute toppers tot bescheiden recreanten. Ook jij kan binnenkort deze topper onder de sporthorloges rond je eigen pols dragen. 3athlon.be geeft namelijk in samenwerking met Polar een gloednieuwe Polar V800 Red Javier Gomez edition weg. Deze gelimiteerde V800 werd speciaal uitgebracht voor de Olympische Spelen dit jaar, maar is ook erg gegeerd door de Ironman-atleten.

Wat moet je doen om je eigen Polar V800, ter waarde van € 449,90, te winnen? Like de facebookpagina’s van Polar én 3athlon.be. Beantwoord hieronder de drie vragen die Frederik Van Lierde stelde tijdens de persbabbel bij Polar in Kona en klik op verzenden. Uit alle juiste antwoorden kiest een onschuldige kinderhand op het hoofdkwartier van Polar Benelux zaterdag 15 oktober een winnaar. Insturen kan tot en met vrijdag 14 oktober 12 uur (Belgische tijd weliswaar, niet onbelangrijk voor de atleten die nog in Kona zitten dan)…

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  1. Hoe heet de app van Polar?

  2. Hoeveel Belgen starten er in de Ironman Hawaii 2016?

  3. Waar en in welk jaar werd Frederik voor het eerst Belgisch kampioen bij de elites?

  Ik sta Polar en 3ahtlon.be toe om mij extra informatie per email toe te sturen (verplicht)
  JaNee

  Polar V800 Gomez 250