Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik ben niet zo’n hamburgerman” – Tim Mercy – Hawaii 2016
Hawaii

“Ik ben niet zo’n hamburgerman” – Tim Mercy – Hawaii 2016

tim-mercy-hawaii

Zijn vader Marc was er al een keer bij, nog voor de eeuwwisseling. Hij kwam als journalist naar het WK Ironman. Nu bijna twintig jaar later staat zijn zoon Tim Mercy voor het eerst aan de startlijn bij de Kona Pier. Dat zijn vader één van de pioniers was in de Belgische media die over de beginjaren van het Belgische triatlon berichtten, heeft bijgedragen tot de ambitie van Tim om ook triatleet te worden. Al is het snel gegaan. Zes jaar na zijn eerste sprinttriatlon en in zijn tweede seizoen in het Ironmancircuit volgt zijn eerste WK Ironman in Hawaii. Bekijk hier het volledige interview, over pasta en hamburgers, over dromen die uitkomen, over de warmte en de wind…”