Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De rollen zijn omgedraaid – Isabelle De Wulf – Hawaii 2016
Hawaii

De rollen zijn omgedraaid – Isabelle De Wulf – Hawaii 2016

behind-the-scenes-isabelle-de-wulf

Isabelle De Wulf draagt een stevige verantwoordelijkheid op haar schouders. Samen met Liz Marshall-Verheyden is de ze de enige Belgische age grouper bij de vrouwen. “En Liz woont niet in België, dus ben ik in principe de enige Belgische dame bij de age groupers. Ik had graag meer Belgische vrouwen aan de start gehad, dan hadden we wat ervaringen kunnen uitwisselen.” Bekijk het hele interview met de UTO-atlete die het heeft over de vorige jaren toen ze naar het eiland kwam om haar partner Peter Laureyns te ondersteunen, over een goed gevoel en niet te veel met je besttijd bezig zijn…