Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Revanche voor Fre: winst in Ocean Lava
Nieuws

Revanche voor Fre: winst in Ocean Lava

frederik-van-lierde-after-bike

Nauwelijks een week na zijn teleurstellende penalty in het WK Ironman in Hawaii heeft Frederik Van Lierde op een knallende manier revanche genomen. De nummer tien van Kona was na het WK Ironman nog niet aan rusten toe. Als peter van het Win4Youth programma had hij nog een afspraak op Lanzarote. Hij nam er zaterdag deel aan de Ocean Lava triatlon en won zijn wedstrijd.

Frederik verpulverde de tegenstand op de kwarttriatlon. Na 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen kwam onze landgenoot na 1u52’12 als winnaar over de streep. De Spanjaard Nicolas Dominguez werd meer dan acht minuten later tweede.

Op de halve afstand wonnen Stephen Bayliss en Nicole Woysch (met een achtste plaats overall!).