Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Verbeter je crawl-techniek met PeakLevel Swim Academy
Nieuws

Verbeter je crawl-techniek met PeakLevel Swim Academy

triatlon-zwemmen

Januari is de ideale maand om aan het zwemmen te werken als triatleet. Als beginner kan je een technische basis leggen die je de rest van het seizoen zal helpen om beter te worden. En als ervaren triatleet kan je je bestaande techniek bijschaven zodat je die lange volume trainingen in het water op de juiste manier afwerkt. De Swim Academy van PeakLevel richt zich op beide doelgroepen. Zowel beginners als ervaren atleten worden tien lessen lang ondergebracht in aparte groepjes van maximum vier zwemmers.

De PeakLevel Swim Academy voorziet in een aanbod op maat van de triatleet. De basis van dit aanbod is een 10-delige, eigenzinnige lessenreeks die de atleet door het volledige crawl-alfabet loodst. De lessenreeks onderscheidt zich niet enkel inhoudelijk, ook de hoge mate van individuele feedback en de kwalificaties van de instructeurs zijn uniek. De PeakLevel Swim Academy instructeurs worden opgeleid door David De Wandel, die op basis van zijn jarenlange ervaring met (top-)triatleten deze lessenreeks ontwikkelde.

Voorwaarden

De lessenreeks richt zich tot triatleten met een te beperkte technische basis als zwemmer. Ook volwassenen die geregeld ‘baantjes trekken’ (of dit vroeger gedaan hebben) en hun crawl-zwemtechniek of rendement wensen te optimaliseren behoren tot de doelgroep. U dient minimaal 100 meter crawl te kunnen zwemmen en over een goede basisuithouding te beschikken.

Planning

Vanaf 11 januari starten in Oudenaarde en Brugge nieuwe cursussen. Telkens beginners en gevorderden.

Praktisch

Het cursusgeld bedraagt 160 euro en bestaat uit het lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering. Om de kwaliteit van de lessen te garanderen, werkt PeakLevel uitsluitend met kleine groepen (maximaal 4 zwemmers per zwembaan en maximaal 2 banen per instructeur). Hiermee realiseren we ook een hoge mate van individuele feedback. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.

En misschien haal je ook nog een keer de frontpagina van 3athlon.be want nadat vorig jaar Robin ‘Bientje’ Schuermans zijn triatlonambities bijschaafde in het zwembad vaardigt 3athlon.be nu hun eigen topatleet Gert-Jan D’Haene af. Hij maakt een uitgebreide review van de PeakLevel Swim Academy én zal gedurende het seizoen ons op de hoogte houden van zijn vorderingen richting Challenge Roth…