Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwemwedstrijden voor triatleten
Fun

Zwemwedstrijden voor triatleten

Met de winterse omstandigheden van voorbije weken zoeken verschillende triatleten een keertje extra het zwembad op om toch in een comfortabele omgeving hun trainingen af te werken. Deze extra zwemkilometers kunnen tijdens het seizoen renderen, maar ook voordat het triatlonseizoen écht van start gaat zijn er enkele wedstrijdjes te vinden als intensieve prikkel tussendoor.

Op zondag 19 februari heeft Swimkap zijn derde editie van de zwemwedstrijd voor triatleten. Met zowel een 400m als een 4x100m aflossing wordt dit ongetwijfeld een gezellige wedstrijd waar individuele én teamprestaties aan bod komen. Inschrijvingen voor deze wedstrijd lopen nog tot 10 februari via swimkap.be/zwemwedstrijd. We zijn trouwens benieuwd of we op deze wedstrijd ook Hans Cleemput aan de start mogen verwachten!

3 weken later, zaterdag 11 maart, heeft het KU Leuven Swimming Team hun tweede Open KU Leuven Swimming Cup. Als trouwe buren van het Universitair Triatlonteam konden ze dan ook niet anders om ook in hun wedstrijd een 400m voor triatleten op te nemen. Daarnaast zijn er ook verscheidene korte afstanden, waarvan we alvast enkele triatleten hoorden die de zwemmers het vuur aan de schenen zouden leggen. Inschrijvingen voor deze wedstrijd staan nog tot 24 februari open via ku-leuven-swimming-team6.webnode.be, waarbij ook extra’s zoals de pasta party gekozen kunnen worden. Het vermelden waard is ook de afterparty vlak bij het zwembad, in het “back to the 90’s” thema.