Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veel triatlon op Velofollies
Gear

Veel triatlon op Velofollies

Tine Deckers 2017

Vrijdag 20 januari gaat Velofollies van start, de grootste fietsbeurs in ons land. De laatste jaren vindt ook de triatleet zeker zijn gading in Kortrijk Expo. Ook dit jaar zit er vrij veel triatlon in het programma. Zo is er onder andere de ploegvoorstelling van EFC-ITC Izegem, Tine Deckers die in het praatcafé een uur lang over haar triatloncarrière babbelt, meet en greets met Frederik Van Lierde, Sofie Goos en Seppe Odeyn en interessante standhouders.

Vrijdagavond kan je als duursporter al terecht bij de stand van Zwift waar wereldkampioen duatlon Seppe Odeyn mee gaat fietsen op de Wahoo KICKR op het virtuele parcours van Zwift. De start van de groepsrit is om 18 u. Je hoeft niet ter plaatse te zijn om mee te rijden. Je kan ook tegen 18 u. inloggen op je Zwift-account en vanaf thuis meefietsen. Om 19 uur blaast EFC-ITC verzamelen op het grote podium voor hun ploegvoorstelling. Naast de jeugd en de atleten van de lange afstand (met Hannes Cool) is er ook aandacht voor de T3 damesploeg en voor nieuwkomer Kasper Lagae. 3athlon.be hoofdredacteur Hans Cleemput verzorgt de presentatie overigens.

Zondag 22 januari vertelt Tine Deckers over haar carrière en over haar deelname aan de Challenge Geraardsbergen dit seizoen. Dat gebeurt in het praatcafé in Hal 5. Daags voordien is Tine te gast bij SWS Wheels, samen met Seppe Odeyn en Sofie Goos. Kris Seminck belooft zaterdag met een primeur te komen op de stand van SWS. Sofie Goos is op zaterdagmiddag tussen 15 en 17 u. ook te vinden op de stand van Castelli van 3athlon.be partner Wolvenberg. Daar houden ze een triatlonnamiddag met een voorstelling van de nieuwe trisuits van Castelli, de presentatie van het nieuwe wedstrijdpak van La Goos en een meet en greet met Frederik Van Lierde.

Verder is er natuurlijk ook qua fietsen heel wat te bewonderen. Opvallend is dat ook de Parlee triatlonfiets te bewonderen valt , één van de eerste merken die koos voor schijfremmen op de tijdritfiets. En we zijn benieuwd wat Decca voor ons in petto heeft, nu vandaag bekendgemaakt werd dat Decca en NoDrugs gaan samenwerken.