Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
LTTD Oilservice in volledig nieuwe kleuren
Nieuws

LTTD Oilservice in volledig nieuwe kleuren

LTTD-002

Vanmiddag is het zo ver. Dan start eindelijk weer het Belgische zomerseizoen met de langverwachte eerste manche van de T3 Series. En we krijgen alvast een aantal verrassingen, want naast een aantal individuele atleten die na de transferperiode voor het eerst in hun nieuwe clubkleuren te zien zijn, hebben we ook complete clubs in nieuwe kleuren. De opvallendste is toch wel LTTD Oilservice. Na 9 jaar in de Castelli trisuits, waarvan de laatste jaren in het kenmerkende wit en groen, komt de ploeg uit Deinze vanmiddag met een volledig nieuwe Decca-uitrusting aan de start.

LTTD-001

Het LTTD-team trok vorige week op stage naar Sankt-Vith en mocht daar de nieuwe wielerkledij al showen. Het toeval wil dat we vrijdag een babbel hadden in de kantoren van Decca in Zottegem en daar in primeur de nieuwe trisuit van LTTD te zien krijgen. Het is een opvallend fris en modern ontwerp, dat verder borduurt op het design van de wielerkledij, met een subtiele camoprint achter het zwart en een geslaagde oranje toets. Wij vinden vooral dat oranje een goede keuze bij Deinze 🙂

Zondagmiddag mogen alvast zes atleten de spits afbijten in hun nieuwe uitrusting. In Herderen komen naast Stijn Goris ook Tim Brydenbach, Louis Naeyaert, Sybren Baelde, Antonio Hernaert en Matthias Laureys in actie.