Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jimbo pakt drie op drie in Sardinië
Multisports

Jimbo pakt drie op drie in Sardinië

Jimbike

Jim Thijs blijft in zijn tweede thuisland Sardinië de overwinningen opstapelen. Ook dit weekend trok hij samen met zijn lieftallige Betta Curridorri naar de derde duatlon van het seizoen in Sardinië. En het werd opnieuw een dubbelzege voor het sympathieke koppel.

Elisabetta Curridori en Jim Thijs namen deel aan het kampioenschap van Sardinië Cross Duatlon. Curridori domineerde de wedstrijd van start tot finish en is zeer blij om een nieuwe titel aan haar indrukwekkend palmares toe te voegen. Ook Thijs toonde zich de sterkste in het duatlon circuit van Sardinië want hij won, net zoals zijn vriendin, drie wedstrijden op rij. Jimbo was sneller dan Daniele Fraoni, die zich tot kampioen van Sardinië kroonde. 

Betaa&Jim

Volgende week zal Elisabetta Curridori deelnemen aan de sprint duatlon van Cagliari. Thijs zal deze wedstrijd overslaan om zich verder voor te bereiden op zijn volgend doel, XTERRA Malta op 2 april. Jim moet er nog wel wat werken aan zijn Belgische identiteit, want op de deelnemerslijst staat hij als Jim This vermeld, met naast hem een Frans vlagje. Achter de naam van Geert Lauryssen staat gelukkig wel een Belgisch vlagje. Ook Florian Badoux, organisator van de XTERRA Belgium in Namen start over twee weken in Malta.